Mina känslor är som en oändlig bergodalbana

jag är lite kluven, jag vet inte riktigt vad jag känner eller rättare sagt jag känner inte så mycket. Jag vet inte hur många gånger jag loggat in på bloggen och velat skriva något, men stängt ner igen eftersom det bara varit tomt i huvudet. Jag har gjort så mycket grejer, men det har bara inte gått genom mina fingrar till tangentbordet. Ena sekunden älskar jag mitt liv här, alltså verkligen älskar. Andra sekunden vill jag bara vakna upp på andra sidan jordklotet och vara med min min familj. Det är så svårt att beskriva. Det är inte så att jag sitter ner och verkligen saknar sverige, det är mer att det ploppar upp en tanke lite då och då som dämpar ner mig lite. usch nej, absolut en svår känsla att beskriva. Just nu känner jag mig, glad, ensam, ledsen, lycklig, trött, nervös, nyfiken. Förstår ni vilken bergodalbana av känslor. Under tiden jag skrivit detta har jag fått tårar i ögonen två gånger, skrattat en gång, gäspat 13 gånger och även inset hur bra jag har det. I vilket fall som helst, jag lever, även om man kunde tro något annat med tanke på alla mina nya inlägg jag gjort på sistone... men ni kan alltid följa mig på facebook, där ploppar nya bilder upp hela tiden. På onsdag beger jag mig till San Francisco och spenderar 4 dagar med Vera Krona, kan det bli bättre?

Homecoming och Big Man on Campus

Denna helgen har varit fullspäckad som alla andra helger, fullspäckad=superduperkul! I fredags var det homecoming vilket innebär att skolan välkomnar alla gamla elever som gått där sedan.... Där var hur mycket folk som helst! Denna kvällen är alltid speciell, queen and king blir valda och alla klasser har en float. Jag var med på Seniors float och det var hur coolt som helst. Bilden där jag står upp i bilen är vår float. Jag cheerade på en box, vilket är svårt eftersom du måste hela tiden fokusera på att inte trilla av.. Ah men herregud jag måste ju berätta, under skoldagen hade vi en rally, vilket är när hela skolan samlas och de gör lite lekar och bara pumpar upp stämningen. Vi visade upp vår rutin där och ja jag var så nervös, jag skakade. Så redan innan jag gick in på golvet var jag dönervös. När vi står och väntar på att musiken ska starta hör jag: GOOOOOOOOOOOOO SWEDISH EMMMAAAA och ett jubel efter. Jaaa, min nervositet tredubblades, det var sjukt. Men det gick bra, det var kul och jaaa, hiihh. Så tillbaka till homecoming, de förlorade stort, men laget de mötte var riktigt bra. Ja jag förstår reglerna nu och det är faktiskt riktigt kul att följa. Efter det var det en dans, jag som hade vunnit min fribiljett gick bara in. Men, ja det blev lite klydd med hämtning och grejer så jag, Anna och Annelise var tvungna att sticka tidigare så vi stack till Pizzza Factory vilket var ett bra slut på kvällen. (Läs dansreglerna, hahaahaaaaaa, ingen följer dem, men alltså läs dem och få dig dagens skratt)
Lördag spenderades med min kontaktperson och hans underbara fru. Hon är från England så vi har hur mycket som helst gemensamt. Bara en sådan grej att i Sverige säger vi ofta nej tack till saker eftersom vi inte vill uppfattas hagalna eller att den andra personen ska göra något för dig, här är det tvärt om, om du säger nej tack är det oartigt, så ibalnd vet jag inte om jag ska säga ja eller nej. Vet inte om ni förstod vad jag menade för det gick otroligt fort när jag skrev det. (Ja, jag vet jag skriver som jag pratar, vissar gillar det, andra inte) I vilket falll som helst, när jag kom till deras hus luktade det sååå gott, det visade sig vara en köttgryta, potatis och ärtor.. SVENSK HUSMANSKOST! alltså jag bara älskade det, efter det var det hemmalagad äppelpaj och te. Det kändes som jag var hemma. Mamma, eller hur, när det börjar bli höst, vi gör alltid äppelpaj och dricker te varje kväll, alltså det kändes så skönt att vara där. Sängen var helt underbar så jag sov som en liten prinsessa. Det var en perfekt hemma-mys-kvälll.
Idag var det Big Man on Campus vilket är en skönhetstävling mellan fotbollsspelarna. Det var hur kul som helst!! Skrattade så jag grät. Först visade de upp en klänning sen en talang efter det var det bikini och sista var frågor och svar.
Imorgon är vi lediga, så jag ska spendera en hel del på läxor och sen ska jag laga svenska köttbullar!!! Aah, ska nog också slänga ihop en liten äppelpaj. Ah, ja, jag har lite smått hemlängtan nu. Men mer med små saker, som tex: Musik, vi har alltid musik på, speciellt hos mamma, här är dödstyst. Och eftersom jag alltid sitter ute i köket och gör mina läxor eller pluggar kan jag inte pumpa musik. Saknar te på kvällarna, men det har jag fixat nu.. så nu är det te varje kväll. Saknar min bror. Saknar mamma och pappas kramar och deras peppande och beröm (ja, jag behöver höra att jag gör bra ifrån mig ibalnd) Pappa tro det eller ej men jag saknar min cykel. Jag försöker att inte tänka ledsna tankar, för då blir jag bara ledsen. Glada tankar gör mig på gott humör, så ja det fungerar utmärkt.
Poss E

För en gångs skull, en nyttig lunch

'
Ja, jag vill visa att jag käkar nyttigt.. eftersom det händer så sällan. Gott var det och det ska helt klart bli en hel del repriser på den lunchen.
Har mycket att visa och berätta om gårdagen, men det gör jag imorgon efter Big Man on Camp. Ikväll ska jag käka middag med min kontaktperson och hans fru, sen är det upp tidigt imorgon och gå till kyrkan med dem. Efter det är det Big Man on Camp! hahahh, det ska tydligen vara dunderkul. Ha en bra helg och sköt om er!

Jag vann!!

Tro det eller ej, men jag vann en fribiljett till kvallens fest/dans! Alltsa jag blev sa glad nar de ropade ut mitt namn och jag skrattade aven lite nar de skulle utala mitt efternamn, johanesen...johanesoon, de har helt klart problem med att utala det. Tror faktikst det ar forsta gangen jag vinner nagot, sa jaa ikvall ska det dansaaaaaaaaaaaas! Det ar homecoming idag vilket ar stort sa, ja manga foton kommer komma upp imorgon. LOVE


Pyjamas day

Idag var det pyjamasdagen, vilket innebar att du skulle ha din pyjamas på dig i skolan. Det var så skönt och alla bara gick runt och mös. Skolan är faktikst inte så lätt som alla tror, eller ja, det beror på vilka klasser man läser. Men jag läser i alla fall en mattekurs som är svår, i vilket fall som helst jag låg på ett C+ ett bra tag, men idag fick jag tillbaka mitt prov från förra veckan och jag hade A! Alltså jag blev så glad, jag var så nära på att byta till en lättare klass förra veckan, men som min pappa alltid sagt, "do never ever give up" and I didn't. Så nu känner jag mig så smart, haha.
Efter skolan var över och cheer practice stannade jag kvar för att servera på en middag för gamla elever och för årets prinsessor, prinsar, kung och drottning. Det var så kul, men där var hur mycket mat kvar som helst, så självklart fick vi ta, och jaaa, jag blev så mätt, herregud. Sen var det tårta efter det, ja, det är bara att köra insanity imorgon!
LOVE E

kränger nutella

HEJ! ännu en bra helg har gått och jaa, aah varför är allting så bra? jag blir nästan lite rädd. Ja, klockan är sent och jag sitter här och kränger nutella, och jag lovar om 3 minuter kommer jag ångra att jag gjorde det. Fredags var det en match och vi vann stort, ah vad roligt det var! efter det drog vi till pizza factory och käkade och umgicks med allt och alla. Sen lördagmorgon stack anna, annelise och jag och köpte en klänning till anna som hon ska ha nästa fredag då det är homecoming, herrregud vad vacker den var plus affären, alltså jag kunde gått där i 1343 timmar. Köpte även en ny kamera eftersom min gamla somnade in så fint i förrgår. Idag söndag sov jag länge vilket jag behövde, sen stack vi till Ken's och käkade middag och jag lekte med de tre pojkarna som är 5,3 och 1 år, helvilda men sååå söta. De alla hängde över mig, och sa säkert mitt namn 10 gånger per minut. Sen nu har jag pluggat lite och ja, nu ångrar jag mig, det är typsikt, jäkla nutellaburk. Ah ja just det, lördagskväll var jag och såg Fresno state, de förlorade.. igen. Men ja, där var asmycket folk, och hela arenan gjorde vågen, alltså det var så coolt, de gick runt hela läktaren och alla gjorde det...herregud sverige vi måste bli lite roligare. Ja det var väl allt från mig, imorgon är vi lediga (för att de ska sprara pengar) så jag har endast cheer mellan 10-11.30. NÄSTA HELG KOMMER BLI SÅÅÅ HIMLA BRA!! och inte på tal om nästa igen då jag sticker iväg med rotary, alltså jag vill inte vara någon annan än mig själv just nu. hooolebandoole, jag älskar mitt liv !                     

RSS 2.0