Världens bästa vänner

Det finns ingen bättre känsla än när man inser hur bra vänner man har
Idag var det sista dagen i skolan innan lovet, det är fredag och allt är frid och fröjd. Kommer hem, ser ett litet grönt paket, ser lite bekant ut och så ser jag postenmärket och hela jag blir en enda stor glädjeboll. Tar upp paketet och inser direkt pga av handstilen att det är från en viss Amelie Liedberg. Jag sliter upp det och ut flyger geisha, wiihoo börjar bra. Sen hittar jag ett litet paket och sex stycken brev med mina favoritnamn. Jag får en liten glädjetår i ögat och går in i mitt rum och börjar läsa alla fina brev. Jag skratta, grät och bara njöt av att få ha en liten bit av er alla i mina händer. Jag läste breven om och om igen och sen såg jag paketet, öppnade det långsamt och försökte gissa vad det var, men hade ingen aning. Min nyfikenhet tog över och jag öppnade upp det fort som fasen. Det var det bästa armbandet, jag bara tittade på det en tår kom och ännu en sen övergick det till två små vattenfall från ögonen. Min värdmamma kommer in och jag visar henne vad jag fått, och hon börjar gråta. Hon förstår inte svenska ett dugg men tyckte det var så fint. Så där satt vi på mitt rum och grät och pratade om vänner och hur mycket glädje och kärlek man får utav dem.
Det var helt klart den bästa presenten jag fått, för det är så JAG. Jag kommer bära det hela mitt liv. Ni som är mina trogna läsare kommer kanske ihåg att jag skrev om matten, att jag aldrig skulle ge upp. Min pappa har alltid sagt till mig, do never ever give up. Så det har blivit mitt motto och det är det jag går efter och det är det som gör mig starkare för varje dag. Never ever give up stod det på mitt armband och det fick mig bara att inse hur väl ni känner mig och hur mycket ni betyder för mig. Ni är de bästa vännerna man kan ha, även om jag inte ser eller pratar med er varje dag vet jag att jag alltid har er där, jag är så lyckligt lottad. TUSEN TACK, jag älskar er Amelie Liedberg, Lovisa Håkansson, Filip Nyström, Amanda Ternblad, Josephine Strömland och Jenny Sorsa, ni är bäst.

Julen är VERKLIGEN här

Min första vecka hos Mr and Mrs Qualls har varit fullspäckad och otroligt rolig. Fredags och lördags hade vi julkonsert på skolan, vilket var helt fantastiskt. GUUD vad det lägger ner tid och pengar på att fixa den rätta stämningen. Jag kunde inte fått en bättre upplevelse när det gäller julkonserter. Söndag åkte jag och lynda och såg the nutcracker ballet show. Efter det åkte åkte vi till en grannes fest och lynda sa att det var ett superduperfint hus och att jag skulle klä upp mig lite extra. Så jag tog på mig jeans, kavaj och klackar och tänkte att jag var inte föruppklädd men inte sonkig heller. Så ja, vi åkte dit. Bilen ställde vi så långt bort det bara gick från huset så jag fick gå med mina 12 cm klackar på en ojämn grusväg mitt ute i ingenstans. gud vad det måste sett kul ut. I vilket fall som helst, det första jag ser när jag kommer in i huset är ett par skitiga cowboysskor.. det första jag tänkte var, ah stackars den personen, hon har inte fattat att vi skulle klä upp oss lite extra. Men när jag tittar ut över alla andra inser jag att alla har cowboyskor och en tjocktröja (inte alla men 90%). Snacka om att jag var uppklädd till tusen jämfört med dem. Vissa tittade så konstigt på mig och var helt förbluffade över att jag kunde gå i dem skorna. Tänk så mkt kläder kan påverka en, jag kände mig så obekväm men fick ständigt påminna mig själv att det var de som hade annourlunda smak. AH just det i lördags var jag hos den svenska familjen, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah LYCKA, jag fick svensk julmat och de lysnade på svensk julmusik, en kanondag med massor med trevliga folk. Bilden under den svenska julmaten är ett efterrättbord med massor med kakor som grannen hade bakat för hennes party.. supergott.
Denna veckan i skolan är HEMSK! hur mycket som helst att göra, har masssa slutprov på torsdag och fredag vilket jag inte ser framemot. Och imorgon har jag ett matteprov.. men jag är för trött för att plugga till det.
AAAAAAAAH HALLÅ, jag var på gymmet för första gången idag! det var den härligaste känslan på länge, alltså fy.. jag ska dit imorgon igen. Men det är det minsta gymmet jag någonsin sett, haha men det kvittar gym som gym, haha.
Nu ska jag sova, Love

life tears me apart but heals me at the same time

det är vad jag känner just nu. du vet verkligen att du är en utbytesstudent när du har konstant blandade känslor, ena sekunden vill jag brista ut i gråt och andra sekunden skrattar jag så jag nästan dör. jag fattar ingenting och det värsta är att jag kan inte kontrollera det! att vara stark i lägen du bara vill lägga dig ner och låta någon annan ta över existerar inte, du måste alltid vara stark och le när du bara vill gråta. det är inte lätt det ska gudarna veta. MEN att vara en ubytesstudent är också det bästa du kan vara.
detta är sista helgen med min första familj, flyttar på söndag. ännu en gång, blandade känslor. när jag skulle packa i sverige packade jag sista dagen (i vanliga fall om jag ska utomlands packar jag en månad förre, så en dag innan är superdupersent för mig) och samma sak händer nu. jag hittar alltid anledningar till att inte packa. jag är jättespänd för att flytta men samtidigt drar det mig ut min trygghetszon och det känns som jag börjar om igen. usch, men jag tänker alltid att detta stärker mig som person och vem vill inte vara en starkare person, såååå ja, jag antar att det är bra för mig.
ja okej, jag har fått 3456789 kommentarer på min lilla konvertering, 29 pounds är inte 18 kg det är 13-14 kg. sooooooooooorry hemsidan jag var inne på måste ha varit lite korkad.
AAH förresten, här har varit en storm!! träd och grejer ligger över allt och ja, det är kaos. strömmen gick = inget vatten och mörkt som fasen. ja det var läskigt. så jag blev flyttad till min tredje familj över en natt vilket var superkul!! längtar tills jag bor där. men nej nu ska jag leva i nuet.
jag vill bara krama varenda jäkla svensk just nu, eller ja nästa.. ussssch nu måste jag ta mig samman och packa ihop mina saker.
jag saknar varenda lilla kotte där hemma, det ska ni veta, även fast jag inte pratar med er så mycket som jag velat vet ni att ni är saknade till tusen, TA DET TILL DIG.
Love, er ems

RSS 2.0