huh huh, i'm sick..

Jag har haft en riktigt bra thanksgiving-vecka. Mycket mat men gud sa gott! Nasta ar ar det jag och Michelle som fixar thanksgiving i Sverige. Vi var 20 pers forra torsdagen, sa tisdag och onsdagen gick at att laga mat. Vi hade en turkey som vagde 29 pounds!! fattar mycket det ar, typ 18-19kg! I helgen har jag varit med nagra av mina vanner, vilket var kuuuuul. Nu sitter jag har i skolan och snorvlar och hostar. Jag har blivit sjuk.. det ar nu man vill ha mamma eller pappa som stoppar om en, gor te och allt sant gott.
Detta ar sista veckan jag bor med min forsta familj. Pa sondag flyttar jag till the Qualls. Dagen innan ska vi pa en middag med 400 pers.. ngn cancer-fond grej. Sondag flyttar jag som sagt och pa kvallen ska vi se en basketboll match. Nasta sondag igen ska jag och Lynda aka och se balletshowen notknapparen. GUUD vad jag langtar, det har alltid varit min drom att fa sen en riktig balettshow, sa ja stort.
Annars rullar livet pa. Sover mer an nagonsin, vet inte varfor. Kan sova 4 timmar mitt pa dagen och sen sova 8 timmar pa natten. Hemma i sverige kunde jag knappt vila i 5 minuter. I vilket fall som helst, jag hoppas alla mar bra dar hemma. Jag ska lagga upp lite bilder nar jag kommer och kanske skriva lite mer om thanskgiving.
Sov gott mina svenska favoriter.
LOVE


The time goes way too fast..

Tre månader, tre hela långa månder som känns som en fjuttig liten månad. HUR GÅR DET IHOP? De äldre brukar alltid säga att tiden går fortare ju äldre man blir, men nä, flytta utomlands och du ska få vara med om att tiden går fort. Jag fick en chock idag när jag insåg att jag spenderat en fjärdedels år här. Ja jag hade kunnat skriva om hur chockad jag var i 10 minuter till, men det hade inte blivit roligt för dig som läser din favoritbloggg, inte sant? Så ja, jag vet att jag inte uppdaterar så mycket som ni vill, sii jag har fått klagomål, så jag kanske inte är din favoritblogg längre trots allt. Men jag gråter inte för det.. jag har viktigare saker att tänka på som tex vilket jävulustiskt bra val det var att åka hit. Under mina tre månder har jag varit med om så himla mycket och jag märker redan att jag blir starkare (nej inte muskelmässigt, det känns mer som de förvandlas till fett) som person, vilket är en otrolig härlig känsla.
Nu är fotbollssäsongen över, och nu går det över till basketboll. Under janurai-mars har vi matcher varje vecka och det kan gå upp till 3 matcher per vecka, förstår inte hur jag ska hinna göra mina läxor och upperätthålla mina fantastiska betyg, som är så svåra att få...men jag ska göra mitt bästa, som vanligt. I vilket fall som helst, jag är lycklig. Vet ni vad det roliga är nu, nu när jag skriver så säger jag det på engelska i mitt huvud men jag skriver på svenska, haha, ja då vet ni det.
San Francisco med Vera var de bästa dagarna på länge, kunde inte haft det bättre, jag hoppas ni kollat mina bilder på facebook (både album 4 och 5) för just nu har jag inte tid att berätta mer om det, utan bilderna får tala.
Denna helg som kommer, kommer jag spendera med Rotarybarnen, haha jaa, vi är barn eller nej inte jag, wiiiho jag är 18, kan inte riktigt fatta det än. Här om dagen när jag pratade med min värdmamma så sa jag: Ja men jag är ju 15 nu så då är det 15 år tills jag är 30.. haha. Det var som Rotary sa, när du åker över till staterna är du inte längre 18 utan 13.. ja för ett litet slag kändes det väl som att jag var mindre än vad jag egentligen är.
Om 2 veckor flyttar jag till min andra familj, Mr and Mrs Qualls, vilket ska bli ännu en utmaning. Lämna något man precis känner sig trygg med och flytta in till några främlingar, inte för att det är främlingar men jaa, ni fattar. Och herregud vad jag kommer sakna Cecilia.. världens bästa brasilianska syster. Ja, vilka kontakter jag redan har, över hela världen, Brasilien, Kina, Tyskland, Norge, Ungern, Frankrike, Belgien, Thailand, Japan, ja jag kan fortsätta, men tror ni fattat vinken, jag har vänner över hela världen!
För någon dag sen hade jag min Rotary-presentation vilket uppskattades, de är imopnerade över Sverige och tycker att det verkar vara ett fantastiskt land, så ja, vi är lyckligt lottade. Nu måste jag runda av detta inlägg. Sköt om varandra, skratta och gå fort! En stuide visar att om man skrattar och går fort lever man längre, Emmas lilla tisdagstips! Love E

RSS 2.0